September 16, 2024
Ελευθεριου Βενιζέλου 223, Πέραμα Μυλοποταμου
Elite League

Καλόγηρος: ”Μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Ηρακλης”

Ως μια μεγαή ευκαιρια και ως μια προκληση χαρακτηρισε ο Ανδρέας Καλόγηρος την μεταγραφη του στο Ηρακλή μην κρυβοντας και την χαρα του

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας δεν έκρυψε τη χαρά του, που ανήκει στην οικογένεια του ΗΡΑΚΛΗ. “Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ και αποτελώ μέλος μιας τόσο μεγάλης και ιστορικής ομάδας. Θα δουλέψω σκληρά και θα κάνω κι εγώ μαζί με τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου ό,τι περνάει από το χέρι μου για να πετύχει ο ΗΡΑΚΛΗΣ τους στόχους του και να βρεθεί ξανά στην Basket League”, τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε λέγοντας: “Ο ΗΡΑΚΛΗΣ αποτελεί για μένα μια μεγάλη ευκαιρία και ταυτόχρονα μια πρόκληση. Να παίξω παραπάνω, να δείξω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο και μέσα από την ομαδική λειτουργία να βελτιωθώ κι εγώ και να προσφέρω περισσότερα στην ομάδα”.

Ο 22χρονος φόργουορντ συμμετέχει από την πρώτη μέρα στην προετοιμασία της ομάδας και πιστεύει ότι ο χρόνος θα λειτουργήσει ως σύμμαχος για να παρουσιαστεί, όπως πρέπει. “Είναι νωρίς ακόμη, γιατί μετράμε κάτι παραπάνω από μια βδομάδα στο γήπεδο, όμως προσπαθούμε όλοι να δίνουμε καθημερινά τον καλύτερό μας εαυτό για να αφομοιώσουμε και τη φιλοσοφία του προπονητή. Νομίζω ότι σιγά-σιγά αποκτούμε χημεία σαν ομάδα και τα φιλικά παιχνίδια θα μας βοηθήσουν ακόμη περισσότερο, προς αυτή την κατεύθυνση. Όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα κι αυτό θα φανεί στο γήπεδο”.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video