September 6, 2024
Ελευθεριου Βενιζέλου 223, Πέραμα Μυλοποταμου
Ο Μητογλου για το μεγάλο τριποντο στο 83-76: ”Σουτάρω, ευστοχώ και γυρνάω, σκέφτηκα όταν επέστρεφα στην άμυνα: ‘Τι έκανα;”
Ευρωλιγκα Παναθηναικός

Ο Μητογλου για το μεγάλο τριποντο στο 83-76: ”Σουτάρω, ευστοχώ και γυρνάω, σκέφτηκα όταν επέστρεφα στην άμυνα: ‘Τι έκανα;”

O Ντινος Μητογλου εξηγει πως ενιωσε οταν μπηκε το μεγάλο τριποντο για το +10 του Παναθηναικου και ουσιαστικά να κλειδωσει το ευρωπαικό

Το χρονομετρο γραφει 2:50 λεπτα για την λήξη, το σκορ 83-76 υπέρ του Παναθηναικού και η μπάλα στην κατοχη της ελληνικής, ο Μητογλου βαζει ενα καθοριστικο τριποντο για το 86-76 που ουσιαστικά εγειρε την πλάστιγγα υπέρ των πρασινων, η αντιδραση του ηταν ολα τα λευφτα

Ο Μήτογλου ξαναζεί το μεγάλο τρίποντο του τελικού με τη Ρεάλ

«Ο Ναν είχε την μπάλα στην βασική γραμμή. Εγώ κάνω Pop Out με πίσω βήματα στις 45 μοίρες. Παίρνω την μπάλα, κάνω προσποίηση για πάσα στα αριστερά και κοιτάζω το καλάθι. Έχω 2 δευτερόλεπτα να δω το καλάθι, έχω χρόνο να βάλω το σουτ. Σουτάρω, ευστοχώ και γυρνάω, ανοίγω τα χέρια μου και σκέφτομαι ‘αυτό ήταν ΤΟ σουτ, αυτό ήταν ΤΟ σουτ. Σκέφτηκα όταν επέστρεφα στην άμυνα: ‘Τι έκανα;’ Τρελάθηκα, επειδή, ως παίκτης, ζεις για να παίξεις τέτοια παιχνίδια, να βάλεις αυτά τα σουτ.

Έχετε δει πως εξέφρασα αυτό που ένιωθα εκείνη την στιγμή. Έτρεξα, πανηγύριζα. Μου πήρε 4-5 λεπτά να επιστρέψω. Μετά οι συμπαίκτες μου πλησίασαν και μου είπαν ότι η Ρεάλ δεν τα παρατάει και πρέπει να μείνω συγκεντρωμένος»

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video