September 20, 2024
Ελευθεριου Βενιζέλου 223, Πέραμα Μυλοποταμου
Basket League Παναθηναικός

Σλουκας: ”Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κ. Μπαρτζώκα και τους κ. Αγγελόπουλος για την αλαζονεία και το μη σεβασμό που μου έδειξαν”

Βομβες πέταξε ο Κωστας Σλουκας μιλώντας στην συνεντευξη τυπου εξαπολύοντας βολές εναντιον του Μπαρτζωκα και των αδερφων Αγγελοπουλων για όλα αυτά που εχει ακουσει και εχει υποστει απο την στιγμη που εφυγε απο τον Ολυμπιακό

«Μετά από μια απόλυτη επιτυχημένη χρονιά δε μίλησα. Είπαν πολλά, λοιδορήθηκα. Μ’ αρέσει να μιλάω στο γήπεδο. Το είδατε και σήμερα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κ. Μπαρτζώκα και τους κ. Αγγελόπουλος για την αλαζονεία και το μη σεβασμό που μου έδειξαν. Μου άνοιξαν την πόρτα του Παναθηναϊκού που όλοι με αγκάλιασαν. Με στήριξαν. Και πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένος γιατί έζησα στιγμές που δεν είχα ονειρευτεί. Όλοι με αγκάλιασαν. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δικαίωση. Πέρασα δύσκολα. Δεν απάντησα, παρά μόνο στο γήπεδο. Ο κ. Γιαννακόπουλος με πιστεύει 10 χρόνια. Από σεβασμό στον Ολυμπιακό δεν το έκανε. Εύχαριστώ τον Θεό που με έκανε να το κάνω. Ευχαριστώ τους πάντες. Οι στιγμές θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στο μυαλό μου. Η πιο μάγκικη χρονιά κόντρα σε όλους. Είμαι περήφανος.»

Για τον αν επηρεάστηκε τη σεζόν που πέρασε από όλα όσα ακουγόντουσαν: «Είναι από τις πιο πετυχημένες σεζόν στην ιστορία της ομάδας. Για τον τρόπο που ήρθαν οι κούπες. Όλο αυτό ξεκίνησε από τον κόουτς που είναι νικητής. Είδατε τι κατάφερε. Έχω τα ίδια χαρακτηριστικά μαζί του. Και οι συμπαίκτες μου. Ο Ιωάννης, ο Ναν, ο Γκραντ, ο Ματίας. Όλη τη σεζόν δεν ήθελα να μιλήσω. Ακούστηκαν πολλές ανακρίβειες. Ακόμα και για τον πεθαμένο πατέρα μου και την ανατροφή μου. Μίλησα μέσα στο γήπεδο. Είμαι πάρα πολύ περήφανος και ώρα για ξεκούραση. Δεν επηρεάζομαι από ότι και να λέγεται. Ακούω μόνο τους λιγοστούς φίλους μου και την ομάδα μου. Δε ξεκινήσαμε καλά. Τα αλλάξαμε όλα. Βρήκαμε όμως τους ρόλους μας.»

Αν ο Παναθηναϊκός πήγε κόντρα στην λογική και έφτασε στην κορυφή ο κόουτς Αταμάν είπε: «Πήραμε ένα σπουδαίο ηγέτη όπως ο Σλούκας. Μαζί με όλους τους εξαιρετικούς υπόλοιπους παίκτες, παίξαμε μπάσκετ. Δεν είναι πολύπλοκο. Είναι πολύ απλό. Δίνεις την μπάλα στον Σλούκα και παίζει. Έχεις τον Ναν, περνάς τη μπάλα στον Λεσόρ. Πογτέ δε φοβηθήκαμε. πάντα το γυρίζαμε.»

Ο Κώστας Σλούκας σημείωσε: «Ο κόουτς ήξερε τι έκανε και ήξερε τι έλεγε. Πήραμε παίκτες που βγήκαν μπροστά την κατάλληλη στιγμή. Αυτή είναι η ικανότητα του προπονητή. Στο 0-2 μας είπε την Παρασκευή το βράδυ θα είμαστε πρωταθλητές.»

Για τα ρεκόρ του με τον Παναθηναϊκό ο Σλούκας είπε: «Πιστεύω στη μοίρα και τις συγκυρίες. Ήταν πεπρωμένο για εμένα να ζήσω αυτά τα πράγματα με τον Παναθηναϊκό. Πιτσεύω στη δουλειά μου. Δουλεύω κάθε μέρα. Ο κόουτς ήταν αυτός που μου έβγαλε τον καλύτερο μου μπασκετικό εαυτό. Νομίζω ότι ο κόουτς μου έδωσε κάτι παραπάνω για να πετύχουμε. Πιστεύω στον εαυτό μου αλλά το να βάλω 30 στον Ολυμπιακό στον τελικό και 25 στην Ευρωλίγκα ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλα τα παιδιά. Όλοι έκαναν αυτό που έπρεπε. Το αξίζει ο κόσμος.»

Για Κάνααν και Ουόκαπ: “Είμαι πολύ στεναχωρημένος. δεν θα επιτεθώ ποτέ σε συμπαίκτες μου στην Εθνική. Τον Κάνααν δεν τον ανταγωνίζομαι. Αυτό που με στεναχωρεί πιο πολύ ξέρετε πιο είναι; Ακόμα και δηλώσεις άλλων παικτών υπάρχουν. Έχω στο κινητό μου αρκετά μηνύματα απολογητικά. Είμαι εύκολος στόχος δημόσια, αλλά η απολογία έρχεται ιδιωτικά. Είμαι καθαρός. Δεν προκαλώ κανέναν. Κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Έχω εγωισμό, αλλά δεν ασχολούμαι. Υπάρχει πολύ μεγάλος προβληματισμός. Η Εθνική ομάδα για εμένα δεν είναι μια απόφαση. εθνική ήμουν από τα 11. Με πήγαινε ο πατέρας μου για να βάλω τη μπλουζίτσα την μπλε. Αυτό είναι για εμένα. Το καλύτερο για να αγωνίζομαι για την πατρίδα μου. Δε ξέρω… Η απογοήτευση μου είναι πολύ μεγάλη. Δε θέλω καμία συγγνώμη. Δεν χρειάζομαι τίποτα. Εγώ είμαι καθαρός. Όποιος έχει επιλέξει κάτι άλλο δε με νοιάζει καθόλου. Ο καθένας είναι υπόλογος.»

Ο Εργκίν Αταμαν αφού αστειεύτηκε λέγοντας πως του χρόνου θα έρχεται συνέχεια με τον Σλούκα στις συνεντεύξεις, είπε για τις… μαντικές του ικανότητες: «Δε με συμβουλεύουν, μου δίνουν έξτρα κίνητρο. Πήγε αυτή την εβδομάδα 4 φορές στην Τουρκία και επέστρεψε για να είναι εδώ. Πιστεύω σε εμένα, στον πρόεδρο, στην ομάδα. Όλοι μαζί το κάναμε αυτό. Ο κ. Γιαννακόπουλος έκανε εξαιρετική δουλειά. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Στον Χρήστο Σερέλη που είναι εξαιρετικός προπονητής. μαγικό σεζόν. Ξεκινήσαμε το 23 από στο μηδέν και το 24 τα κερδίσαμε όλα.»

Τέλος ο Κώστας Σλούκας είπε: «Θέλω να αφιερώσω αυτή τη σεζόν στον Πάρη. Θα στηρίξουμε τη γυναικά του και το παιδάκι του όλοι μας. Ήταν ένα στρατιώτης του Παναθηναϊκού. Οι τελευταίες στιγμές ήταν πολύ δύσκολες. Θέλω όμως να το αφιερώσω και στον γιο μου που γεννήθηκε πριν από λίγες ήμερες.»

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image