September 20, 2024
Ελευθεριου Βενιζέλου 223, Πέραμα Μυλοποταμου
Basket League Προμηθεας

Στην Τουρκια για δυο δυνατά φιλικά παιχνίδια ο Προμηθέας

Στην Σμυρνη της Τουρκιας βρισκεται απο χθες ο Προμηθέας εκεί που θα δωσει σημερα (19/9) και αυριο (20/9) φιλικά παιχνίδια με Καρσιγιακα και Ντενιζλισπορ αντιστοιχα

Η ενημερωση των Πατρινων

Ο Προμηθέας Πάτρας αναχώρησε το πρωί της Τετάρτης για την Σμύρνη στην Τουρκία, όπου θα συμμετάσχει στο διεθνές τουρνουά που διοργανώνει η Καρσίγιακα. Οι ”Προμηθείς” συνεχίζουν την προετοιμασία τους και θα τεστάρουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε πολύ καλούς αντιπάλους, τηρώντας την παράδοση να ταξιδεύουν στο εξωτερικό για μεγάλα τουρνουά. Αυτό συνέβη και πέρυσι, όπου οι ”πορτοκαλί” έδωσαν δυνατά ματς στο Ισραήλ, αλλά και παλαιότερα στο Gomelsky Cup και άλλες πολύ ενδιαφέρουσες φιλικές διοργανώσεις, που αποτελούν παράσημο για την ομάδα μας και δείγμα του πρεστίζ και της αναγνωρισιμότητας, που τυγχάνει πλέον ο Προμηθέας σε όλη την Ευρώπη.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη (19/9 – 18:00) την οικοδέσποινα Καρσίγιακα, ενώ την Παρασκευή (20/9 – 18:00) θα παίξει εναντίον της Ντενιζλισπόρ. Αμφότερες οι αναμετρήσεις θα δώσουν την ευκαιρία στον τεχνικό των Πατρινών για χρήσιμα συμπεράσματα λίγο πριν τις επίσημες πρεμιέρες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η “πρόβα τζενεράλε” του Προμηθέα Πάτρας, θα είναι στις 25 του μήνα στο παιχνίδι με τον Κολοσσό H Hotels στο Δ. Τόφαλος, παρουσία φιλάθλων.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image