September 16, 2024
Ελευθεριου Βενιζέλου 223, Πέραμα Μυλοποταμου
Basket League Πανιωνιος

Στην κυκλοφορια τα εισιτηρια διαρκεια του Πανιωνίου

Την διάθεση των εισιτηριων διαρκεια για την επιστροφη της στην Basket League ανακοινωσε ο Πανιωνιος, αναλυτικά οι τιμες και η διαδικασία

Η ανακοινωση:

H KAE ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει στους φίλους της ότι αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025 την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2024..

Η μεγάλη επιστροφή στην Greek Basketball League συνδυάζεται με τη χρήση από πλευράς της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ του πανέμορφου Δ.Α.Κ. Γλυφάδας, ενός κλειστού που παρέχει ασφάλεια, ανέσεις κι αρμόζει στον Ιστορικό Σύλλογο.

Η διαμόρφωση του Δ.Α.Κ Γλυφάδας μας επιτρέπει να χωρίσουμε τις κάρτες διαρκείας σε 9 διαφορετικές κατηγορίες ενώ ταυτόχρονα παρέχονται ειδικές τιμές για οικογενειακά πακέτα, για τους αθλητές των ακαδημιών και για τις ευπαθείς ομάδες, τους ανέργους και τα άτομα με αναπηρία άνω του 67%.

Τα εισιτήρια διατίθενται ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσα από την πλατφόρμα της more.com

Αναλυτικά:

1.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ DIAMOND (2.500 ευρώ)

2.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BASELINE (1.250 ευρώ)

3.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ COURT SEATS (1.000 ευρώ)

4.ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ PLATINUM (800 ευρώ)

5.GOLD (700 ευρώ)

6.SILVER (500 ευρώ)

7.BRONZE (300 ευρώ)

8.RED AND BLUE (200 ευρώ)

9.PANTHERS (120 ευρώ)

Μπορείτε να δείτε στο σχεδιάγραμμα του ΔΑΚ Γλυφάδας τις κατηγορίες στην παρακάτω φωτογραφία

Παρέχονται οι εξής εκπτώσεις:

-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ

Οικογένειες έως τέσσερα άτομα με παιδί – παιδιά κάτω των 18 ετών, έχουν έκπτωση 50% στην κατηγορία RED AND BLUE (8) σε όλα τα εισιτήρια εκτός του πρώτου.

-ΑΘΛΗΤΕΣ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

Παρέχεται έκπτωση της τάξης του 30% στην κατηγορία RED AND BLUE (8)

-ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΦΟΙΤΗΤΕΣ, ΑΝΕΡΓΟΙ, ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΑΝΩ ΤΟΥ 67%

Παρέχεται έκπτωση της τάξης του 50% στην κατηγορία RED AND BLUE (8)

ΠΡΟΣΟΧΗ : Όλα τα εισιτήρια με έκπτωση θα εκδίδονται αποκλειστικά από τα νέα γραφεία της ΚΑΕ (Λαμψάκου 2- 3ος όροφος, Δευτέρα- Παρασκευή 10:00-17:00) και όχι από την πλατφόρμα εισιτηρίων μέσω διαδικτύου, με την επίδειξη των σχετικών εγγράφων (βεβαίωση αναπηρίας, πιστοποιητικό ανεργίας, φοιτητική ταυτότητα κλπ)

Παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής σε 6 δόσεις

Και μη ξεχνάτε: #OlaKokkinaKaiMple

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2024-2025

ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΣΩ GOV WALLET

Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι από την προσεχή σεζόν 2024 – 2025 KAI στο μπάσκετ, ισχύουν νέα μέτρα αναφορικά με την είσοδο στο γήπεδο. Η είσοδος γίνεται πλέον μέσω ταυτοποίησης από το Gov.gr Wallet και όχι με τα παραδοσιακά καρτελάκια διαρκείας, ή εισιτήρια αγώνων. Δείτε όλη τη διαδικασία που απαιτείται και πρέπει να ακολουθήσετε μετά την αγορά του εισιτηρίου, στο παρακάτω link:https://help.more.com/el/collections/9159340-%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%81%CE%AF%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-gov-wallet

Οι παρακάτω ειδικοί όροι ισχύουν για τα εισιτήρια (για μεμονωμένους αγώνες και εισιτήρια διαρκείας) της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Ως “Εισιτήριο” θεωρείται το αριθμημένο και ονομαστικό εισιτήριο, με τον αριθμό του να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή, το οποίο δίδει στον κάτοχό του δικαίωμα εισόδου στο Γήπεδο. Ως “Γήπεδο” θεωρείται το γήπεδο το οποίο χρησιμοποιείται ως έδρα της και στο οποίο αγωνίζεται ως γηπεδούχος. Όπου προβλέπεται ειδική ρύθμιση για τους κατόχους Εισιτηρίων Διαρκείας αναγράφεται ρητά στους παρόντες όρους.
Κάθε φίλαθλος που προσέρχεται στο Γήπεδο για την παρακολούθηση αγώνα θα πρέπει να φέρει μαζί του ταυτότητα ή διαβατήριο για την ταυτοποίηση των στοιχείων του με τα αναγραφόμενα στο Εισιτήριο. Σε περίπτωση μη ταυτοποίησης η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δικαιούται να απαγορεύσει την είσοδο στο Γήπεδο, ο δε κάτοχος δεν έχει οποιαδήποτε αξίωση αποζημίωσης από την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Εφόσον τροποποιηθεί εκ νέου η ισχύουσα νομοθεσία, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ επιφυλάσσεται να τροποποιήσει τους παρόντες όρους σε συμμόρφωση με τις εκάστοτε ισχύουσες διατάξεις και για όσο χρόνο απαιτηθεί.
Αποδοχή Όρων Εισιτηρίων: Με την αγορά Εισιτηρίου της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ο κάτοχος αποδέχεται ότι έχει αναγνώσει, κατανοήσει και αποδεχθεί τους Όρους αυτούς που αφορούν τη χρήση των Εισιτηρίων και την είσοδο στο Γήπεδο.
Συμπλήρωση προσωπικών στοιχείων Εισιτηρίου: Τα Εισιτήρια είναι πάντοτε αριθμημένα και ονομαστικά, με τον αριθμό του Εισιτηρίου να αντιστοιχεί σε μία θέση καθήμενου θεατή. Κατά την αγορά του Εισιτηρίου και πριν από την είσοδο του κατόχου-θεατή στο Γήπεδο απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή διαβατηρίου για την ταυτοποίηση των στοιχείων του καθώς επίσης και η προσκόμιση αποδεικτικού του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (Α.Μ.Κ.Α.).
Έγκυρο Εισιτήριο: Θεωρείται μόνο το Εισιτήριο το οποίο πωλείται στα επίσημα σημεία πώλησης της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και των εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της, ή εκτυπώθηκε μέσω της υπηρεσίας print-at-home, εφόσον είναι διαθέσιμη, μέσω της ιστοσελίδας www.more.com . Εάν κάποιος προμηθευθεί Εισιτήριο από οποιονδήποτε άλλο πλην της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ή εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου της, διατρέχει τον κίνδυνο να παραλάβει εισιτήριο το οποίο είναι προϊόν κλοπής, πλαστογραφίας ή έχει εν γένει περιέλθει στην κατοχή του προκατόχου του με τρόπο μη νόμιμο, με αποτέλεσμα να μην του επιτραπεί η είσοδος στο Γήπεδο ή να υποχρεωθεί να αποχωρήσει από αυτό.
Δικαιώματα Κατόχων Εισιτηρίων Διαρκείας: Με την αγορά του Εισιτηρίου Διαρκείας ο κάτοχος δικαιούται την είσοδο στο Γήπεδο, που ορίζεται ως έδρα της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, για την παρακολούθηση των αγώνων της κανονικής διάρκειας και της φάσης των Playoffs του Πρωταθλήματος Super League και του Κυπέλλου Ελλάδος.
Απαγόρευση μεταβίβασης ή παραχώρησης του Εισιτηρίου: Το Εισιτήριο είναι προσωπικό. Δεν παραχωρείται και δεν μεταβιβάζεται η χρήση του καθ’ οιονδήποτε τρόπο σε άλλο πρόσωπο. Εάν διαπιστωθεί ότι χρησιμοποιείται από πρόσωπο άλλο από εκείνο που αναγράφεται στο Εισιτήριο, η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει το Εισιτήριο και να απαγορεύσει την είσοδο του προσώπου που το κατέχει στο Γήπεδο.
Απαγόρευση ανταλλαγής, μεταπώλησης και εν γένει εμπορίας Εισιτηρίων: Απαγορεύεται η ανταλλαγή, μεταπώληση και η εν γένει εμπορία των Εισιτηρίων, καθώς και η προμήθειά τους για λογαριασμό τρίτων στο πλαίσιο εμπορικής ή επιχειρηματικής δραστηριότητας. Επιπλέον, απαγορεύεται η χρήση των Εισιτηρίων για πολιτικούς, εμπορικούς, διαφημιστικούς ή άλλους σκοπούς προβολής (επί παραδείγματι ως βραβεία σε διαγωνισμούς), εκτός εάν έχει δοθεί προς τούτο έγγραφη έγκριση από την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ διατηρεί το δικαίωμα να προβαίνει οποτεδήποτε σε ακύρωση των εν λόγω Εισιτηρίων.
Απώλεια Εισιτηρίου: Σε περίπτωση απώλειας του Εισιτηρίου, ο κάτοχος έχει την υποχρέωση να το γνωστοποιήσει αμέσως στο τμήμα εισιτηρίων της ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (στο τηλέφωνο 6973794846 ή στο email tickets@pgssbc.gr). Η αντικατάσταση του Εισιτηρίου γίνεται μόνο μετά από προσκόμιση εγγράφου ταυτοποίησης του κατόχου και εφόσον δεν έχει χρησιμοποιηθεί την ίδια ημέρα από άλλο πρόσωπο για την είσοδό του στο Γήπεδο.
Μη επιστροφή αντιτίμου Εισιτηρίου: Μετά την αγορά του Εισιτηρίου ο κάτοχος δεν έχει το δικαίωμα υπαναχώρησης, ούτε αξίωση επιστροφής του συνόλου ή μέρους του αντιτίμου του Εισιτηρίου ή οποιαδήποτε άλλη μορφή αποζημίωσης από την ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Επίσης, σε περίπτωση απαγόρευσης της εισόδου στο Γήπεδο ή αποβολής από αυτό, σύμφωνα με τους Γενικούς Όρους Εισόδου στο Γήπεδο, δεν επιστρέφεται το αντίτιμο του Εισιτηρίου και δεν μπορεί να γίνει ανταλλαγή του με Εισιτήριο άλλου αγώνα.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image
Choose Video