September 20, 2024
Ελευθεριου Βενιζέλου 223, Πέραμα Μυλοποταμου
Basket League Παναθηναικός

Χουαντσο Ερναγκόμεθ: ”Εχω νιωσει πολύ αγαπη στον Παναθηναικό, του χρονου θελω ολους τους τιτλους”

Την προθεση του να παραμεινει στον Παναθηναικός εξεφρασε ο Χουαντσο Ερνγαγκομεθ μιλωντας σε ξένο μεσο τονιζοντας ποσο χαρουμενος ειναι στην Αθηνα

Μάλιστα μιλώντας στο basketnews ο διεθνης ισπανος ασος τονίσε πως θελει του χρονου να κατακτησει ολους τους τιτλους με τον Παναθηναικό καθώς φετος εχασε Super Cup και Κυπελλο ενω υπογραμμισε την μεγαλη του χαρα που ειναι στην Αθηνα μιλώντας με κολακαυτηκα λογια τοσο για την διαμονη του στην πρωτευουσα της Ελλάδας οσο και για τους οπαδους του Παναθηναικού

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Basketnews»:

Για το πρόβλημα υγείας που πέρασε:

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν ήμουν στο νοσοκομείο και δεν ήξερα τι πρόκειται να συμβεί. Πέρασα πολύ άσχημα πριν από μερικές εβδομάδες».

Για τον τραυματισμό στη γάμπα:

«Παρόλο που είχα πρόβλημα στην γάμπα, ήθελα να παίξω κόντρα στη Μακάμπι και αυτό είναι όλο. Περίμενα ολόκληρη τη σεζόν να έρθει εκείνη η στιγμή».

Για το τέλος της σεζόν:

«Το να επιστρέψεις στις προπονήσεις, να ανακάμψεις από έναν τραυματισμό, να προετοιμαστείς για ένα Game 5 με τη Μακάμπι και τώρα να επιστρέψεις από το 0-2 κόντρα στον Ολυμπιακό είναι απίστευτο. Έδωσα ό,τι είχα στο παρκέ».

Για τα συναισθήματά του:

«Είμαι πραγματικά κουρασμένος. Αλλά άξιζε τον κόπο. Αυτή η σεζόν μου άφησε δύο τίτλους και πολλές γνώσεις. Χάρη στις κακές στιγμές, μπορώ να απολαμβάνω τις καλές στιγμές περισσότερο. Έχω παίξει πολλά παιχνίδια και έχω ζήσει πολύ δύσκολες στιγμές και η οικογένειά μου με στήριξε άνευ όρων».

Για τη θητεία του στον Παναθηναϊκό:

«Η αλήθεια είναι ότι έχω νιώσει πολύ αγάπη. Λατρεύω την Αθήνα, αγαπώ τους οπαδούς. Με αγαπούν πολύ, τους αγαπώ κι εγώ και έτσι ένιωθα όλη τη σεζόν».

Για τη νέα σεζόν:

«Μου αρέσει επίσης να κερδίζω. Είμαι εδώ για να κερδίζω. Σίγουρα θέλω να κερδίζω το επόμενο έτος. Τα πάντα. Είχαμε δύο κύπελλα που δεν κατακτήσαμε φέτος, το Super Cup και το Κύπελλο. Θέλω να κερδίζω τα πάντα. Είναι ένα μακρύ καλοκαίρι, αλλά μου αρέσει να είμαι εδώ».

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image