September 19, 2024
Ελευθεριου Βενιζέλου 223, Πέραμα Μυλοποταμου
Ευρωλιγκα

Γκριγκόνις: «Είμαι ενθουσιασμένος, οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσε»

Για το Final Four μιλησε ο Μαριους Γκριγκονις κατα την αναχωρηση της αποστολης και υπογραμμισε τον μεγάλο ενθουσιασμό του

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Μάριους Γκριγκόνις που είπε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, είναι ένα καινούργιο challenge για εμάς, πρώτη φορά για εμένα και θα προσπαθήσω να απολαύσω την στιγμή».

Για το γνώριμο Βερολίνο από τη θητεία του στην Alba Berlin: «Έχω καλές αναμνήσεις από εκεί, γνωρίζω την πόλη, πώς να κινηθώ… Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να νικήσουμε.».

Για τα στοιχεία που πρέπει να προσέξουν οι πράσινοι απέναντι στην Fenerbahce Beko Istanbul: «Θεωρώ πως σε αυτό το σημείο της χρονιάς όλες οι ομάδες γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουμε παίξει τόσα πολλά παιχνίδια μεταξύ μας, θα ετοιμαστούμε να παίξουμε μια ακόμα φορά. Εμείς έχουμε το πλάνο μας και στο τέλος οι μικρές λεπτομέρειες θα κρίνουν το παιχνίδι».

Έπειτα, κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το τι έχει αναφέρει ο Κώστας Σλούκας στην υπόλοιπη ομάδα, λόγω της εμπειρίας του σε Final Four: «Δεν μας έχει πει κάτι ως τώρα. Ίσως αργότερα. Έχουμε ακόμα λίγες προπονήσεις να κάνουμε, οπότε θεωρώ ότι ίσως μας μιλήσει αργότερα».

Όσο για το αν οι Λιθουανοί θα υποστηρίξουν εκείνον ή τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, τόνισε: «Πιστεύω περισσότερο τον Σάρας. Είναι πιο γνωστός, πιο δημοφιλής, αλλά ο δικός μου κύκλος θα στηρίξει εμένα. Γενικότερα, όμως, η Λιθουανία θα στηρίξει τον Σάρας».

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image