September 19, 2024
Ελευθεριου Βενιζέλου 223, Πέραμα Μυλοποταμου
Ευρωλιγκα

Αντετοκούνμπο: «Πάμε για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, ακούγεται πολύ ωραίο το “πρωταθλητής NBA και πρωταθλητής Euroleague»

Ο Κωστας Αντεντοκούνμπο μιλησε για το Final Four αλλά και το ενδεχομενο να βρεθουν στο Βερολίνο Γιαννης και Θανασης

Με τη σειρά του ο Κώστας Αντετοκούνμπο, δήλωσε σχετικά με την παρουσία του στο Final Four πως: «Για αυτό είμαστε στο αεροδρόμιο τώρα. Πάμε στο Final Four, μια πολύ καλή εμπειρία για εμάς, είναι πρώτη φορά που πηγαίνω εγώ, είμαι πολύ ενθουσιασμένος και ελπίζω να κερδίσουμε».

Για το ενδεχόμενο να γίνει πέραν από πρωταθλητής ΝΒΑ και πρωταθλητής Euroleague: «Μου ακούγεται πάρα πολύ ωραίο».

Όσο για τις συμβουλές που πήρε από τον αδερφό του, Γιάννη, τόνισε: «Ναι έχουμε μιλήσει. Πάντα τα ίδια μου λέει, να μπω μέσα να παίξω με ενέργεια, να προσπαθήσω να είμαι συγκεντρωμένος…»

Για το ότι πρόσωπα και από τις δύο ομάδες θα σταθούν απέναντι σε γνωστά πρόσωπα, επεσήμανε ότι: «Νομίζω πως ο στόχος είναι να κερδίσεις το παιχνίδι και να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτό. Τώρα η ιστορία του ότι κάποιος παίκτης της Fenerbahce Beko Istanbul ήταν εδώ δεν νομίζω πως είναι σημαντικό».

Και συνέχισε μιλώντας για την πίεση των Playoffs με τη Maccabi Playtika Tel Aviv: «Πραγματικά δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποια πίεση. Παίζουμε σε ένα ουδέτερο γήπεδο, πας εκεί για να κερδίσεις και οι πιθανότητες είναι 25% για όλους, όλοι θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν. Για εμάς δεν υπάρχει κάποια πίεση, πάμε εκεί για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε».

Για το αν υπάρχει κάποιο μυστικό για να φτάσεις στην κορυφή, είπε: «Η δουλειά είναι το μυστικό, κάθε μέρα».

Ενώ τέλος, αναφέρθηκε στη δική του ετοιμότητα και στο αν θα βρίσκονται στο πλευρό του οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο: «Ναι, είμαι έτοιμος όσο πιο πολύ μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα… Όσο για τα αδέρφια μου, ελπίζω να καταφέρουν να είναι εκεί».

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image