September 19, 2024
Ελευθεριου Βενιζέλου 223, Πέραμα Μυλοποταμου
Ξένα πρωταθλήματα

Κάιλ Γκαι: ”Μακάρι να μπορούσαμε να διδαχτούμε από το πάθος των Ελληνων και να το ‘χουμε κι εμείς εδώ”

O Κάιλ Γκάι ξαφνιασε πολλους παιθρνοντας την αποφαση να σταματησει το μπάσκετ το περασμενο Μαρτιο σε ηλικια μολις… 27 ετων ώστε να αναλάβει θέση στο προπονητικό τιμ του κολεγίου από το οποίο αποφοίτησε, το Βιρτζίνια και σε ενα podcast εξηγησε τους λογους αλλά και για την αγαπη των λληνων για το μπάσκετ

Ο Αμερικανός πρώην πλέον αθλητη αγωνιστικε στον Παναθηναικό μεχρι το τέλος του 2023 και στην συνεχεια αγωνιστικες για τρεις περίπου μηνες στην Τενεριφη μεχρι, αυτη ηταν και η τελευταια του ομάδα

Ο πρώην “πράσινος” μίλησε στο podcast του κολεγίου του και έκανε ειδική μνεία στο ελληνικό μπάσκετ και το πάθος που διακατέχει τους φιλάθλους:

“Όταν με τον Παναθηναϊκό νικήσαμε το μεγάλο μας αντίπαλο στην Ελλάδα, τον Ολυμπιακό (σ.σ. για την Basket League), στην επιστροφή μάς περίμεναν χιλιάδες φίλαθλοι. Είχαν καπνογόνα, σημαίες, πανηγύριζαν, περιμένοντάς μας στο δικό μας γήπεδο.

Μακάρι να μπορούσαμε να διδαχτούμε από αυτό το πάθος και να το ‘χουμε κι εμείς εδώ“, τόνισε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

“Υπάρχουν, βέβαια, κάποιες στιγμές που ξεπερνούν τα όρια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Το πάθος τους όμως, είναι δεδομένο”.

Γιατί σταμάτησε το μπάσκετ όμως;

“Έπαιζα στην Τενερίφη, ένα όμορφο νησί, με ωραίους ανθρώπους. Όμως μου έλειπε το σπίτι μου. Κάπου τον Μάρτιο είπα, ως εδώ. Από τότε που το πήρα απόφαση όμως, άρχισα να παίζω το καλύτερο μπάσκετ στην καριέρα μου!

Παρότι είχα αποφασίσει να σταματήσω!

Σκεφτείτε ότι είχα πολλές προτάσεις στο τέλος της σεζόν! Μέχρι και με τη Ρεάλ Μαδρίτης μιλήσαμε, δεν μου έκαναν πρόταση, αλλά υπήρχε επαφή.

Όμως το πήρα απόφαση, όταν μου είπε ο κόουτς Μπένετ (σ.σ. Βιρτζίνια) να ενταχθώ στο επιτελείο του”!

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image