September 20, 2024
Ελευθεριου Βενιζέλου 223, Πέραμα Μυλοποταμου
Basket League Ολυμπιακός

Αγγελόπουλοι κατα Σλουκα και Γιαννακόπουλου

Στην συνεντευξη τυπου που εκαναν οι αδελφοι Αγγελοπουλοι οι ίδιοι μιλησαν για όλα τα θεματα σχετικά με τον Σλουκα, τον Γιαννακόπουλο και λιγοτερο για το θέμα του Σασα Βεζενκοφ και την μεταγραφη του στον μεγάλο λιμανι

Διαβάστε τι είπαν για τον πρόεδρου του «αιώνιου αντιπάλου»:

Γιώργος Αγγελόπουλος:

«Είχαμε πει πως η αντιπαλότητα είναι ευπρόσδεκτη, αλλά η τοξικότητα είναι κάτι επικίνδυνο. Αυτό αποδείχθηκε στους τελικούς. Πλέον έχουμε ξεφύγει, έχουμε πάει αλλού. Στην παρανομία, αλλού.

Είναι πράγματα που είναι πάρα πολύ επικίνδυνα, ειδικά όταν έχουν να κάνουν με ιδιοκτήτες και προέδρους. Ποιος μπορεί να βγαίνει στην Ελλάδα και να βρίζει σκαιότατα και χυδαία τον Πρωθυπουργό. Αυτά τα πράγματα είναι πολύ επικίνδυνα. Ευτυχώς έχουν επιβληθεί κάποιες ποινές: 14 μήνες απαγόρευση εισόδου στον κ. Γιαννακόπουλο και 300.000€ πρόστιμο.

Αιχμηρή απάντηση Αγγελόπουλων σε Σλούκα: «Εκτός λογικής η δήλωση του, ο ίδιος απαξιώνει την ιστορία του και προκάλεσε τον κόσμο στους τελικούς»
EUROLEAGUE
Αιχμηρή απάντηση Αγγελόπουλων σε Σλούκα: «Εκτός λογικής η δήλωση του, ο ίδιος απαξιώνει την ιστορία του και προκάλεσε τον κόσμο στους τελικούς»
Αν κάποιος τιμωρηθεί και κάποιος μπαίνει με το “έτσι θέλω” στο γήπεδο κι ο αγώνας γίνεται… Από κάποια ανάρτησή του ίσως κάτι άλλο έχει γίνει, κάτι πιο σημαντικό και δεν τον αφήνουν να πάει πουθενά.

Ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην Ευρώπη, ούτε στο Καλλιμάρμαρο. Το να είναι δυνατός ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καλό, για τον αθλητισμό.

Δεν μπορούμε όμως να ξεφεύγουμε και να απειλούμε ανθρώπους. Αν ακολουθήσουμε εμείς αυτόν τον δρόμο, δεν θα έχουμε αθλητισμό στη χώρα».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος:

«Να θυμίσω πως όταν ο κ. Γιαννακόπουλος ήρθε στο ΣΕΦ για αγώνα της Ευρωλίγκα, με δική μου πρωτοβουλία κατεβήκαμε και του δώσαμε το χέρι.

Στους τελικούς ξέφυγε το πράγμα.

Έχουν επιβληθεί ποινές, αλλά δεν αρκούν αν αυτός ο άνθρωπος δεν καταλάβει πως κάνει ο ίδιος κακό στο άθλημα».

«Εμείς μιλάμε λίγο γενικά όπως ξέρετε. Ίσως είναι και από τα λάθη που γενικώς γράφονται και γίνονται», είπε για αρχή ο Γιώργος Αγγελόπουλος. «Όταν έχουμε να πούμε κάτι όμως, το λέμε», πρόσθεσε για να μπει στη συνέχεια στο… ζουμί.

Η συνέντευξη Τύπου για την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό – Η τοποθέτηση των Αγγελόπουλων για Σλούκα, Γιαννακόπουλο, ΣΕΦ και ΟΑΚΑ (vid)
ΜΠΑΣΚΕΤ
Η συνέντευξη Τύπου για την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό – Η τοποθέτηση των Αγγελόπουλων για Σλούκα, Γιαννακόπουλο, ΣΕΦ και ΟΑΚΑ (vid)
«Για το θέμα του Κώστα λοιπόν! Είναι ένας αθλητής που ο Ολυμπιακός του έδωσε τα πάντα. Τον πήραμε παιδάκι από τον Μαντουλίδη, τον στηρίξαμε, τον πιστέψαμε. Νομίζω η δήλωση που έκανε είναι τελείως εκτός λογικής, ίσως είχε μπερδευτεί ή πιεστεί από κάποιον», δήλωσε ο εκ των προέδρων, αναφερόμενος κυρίως στη δήλωση περί έλλειψη σεβασμού που επικαλέστηκε ο Σλούκας.

Επίσης, εξήγησε πως «αυτά που είπε είναι εκτός λογικής, σαν είναι σε ένα παράλληλο σύμπαν. Εμείς δεν έχουμε τοποθετηθεί ποτέ. Ούτε για το τι έγινε εκεί (σ.σ στο ραντεβού), ούτε μετά. Ο ίδιος ήρθε σε μια συνάντηση, καθυστερημένη ενδεχομένως με δική του υπαιτιότητα, μιλήσαμε τέσσερις σε καλό κλίμα, κατέβηκε κάτω, εκεί ήσασταν όλοι και τον περιμένατε. Σας είπε πως έγινε μια επικοιδομητική συζήτηση, μετά από 1-2 μέρες αποχώρησε, έκανε δήλωση πως ο σεβασμός από εμένα και τον Παναγιώτη δεν επιβλήθηκε, αλλά εμπνεύστηκε. Αυτή ήταν η δήλωση όταν έφυγε και από τότε δεν ξανασχοληθήκαμε μαζί του. Δεν έγινε καμία επαφή, ούτε δημόσια ούτε ιδιωτική. Δεν έγινε κάτι άλλο, τώρα πώς λέει ότι δεν είχε σεβασμό… δεν στέκουν, φαντάζομαι ήδη θα το έχει μετανιώσει».

Συγκινημένος ο Βεζένκοφ: «Σας ευχαριστώ όλους που ήρθατε, θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Ολυμπιακό και πάλι στην κορυφή»
Στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο αδελφός του Παναγιώτης Αγγελόπουλος για να συνυπογράψει και να προσθέσει πως «ποτέ δεν απαξιώσαμε τον Σλούκα, ώστε να βγει να κάνει μια τέτοια δήλωση. Προσέφερε, είναι μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού. Ο ίδιος υποτιμάει τον εαυτό του με το να κάνει τέτοιες δηλώσεις. Απαξιώνει τη δική του ιστορία, αυτό πρέπει να σκεφτεί. Εμείς ποτέ δεν κάναμε τοποθέτηση εναντίον του Σλούκα από τη στιγμή που έφυγε και μετά. Και σε όσα παιχνίδια ήρθε, δεν πιστεύω πως έγινε και κάτι το ιδιαίτερο. Ίσα ίσα, ο ίδιος έκανε προκλητικές κινήσεις προς τον κόσμο στους τελικούς. Ο Σλούκας είναι παίκτης του Παναθηναϊκού, έκανε μια επαγγελματική επιλογή, από εκεί και πέρα οι δηλώσεις αυτές μόνο τον ίδιο υποτιμούν, την δική του προσπάθεια και ιστορία. Εμείς δεν έχουμε κάποιο άλλο σχόλιο».

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image